De kracht van het goede

Kinesiologie

 

 

 

 

 

Metafysica spreekt over kosmische energie, universele wet en kosmische ordening; metafysici geloven dat metafysica een systeem is van filosofie, technologie en metafysische studie. De oude Egyptenaren gebruikten verschillende vormen van geneeswijzen, geuren en geuren, gezangen en studie in het borstschild van de god Mourhotep, of de ziel.

Hoewel het menselijke elektromagnetische veld tien keer groter is dan het veld dat door de motor van een auto wordt opgewekt, reist het elektromagnetische veld van genezende energie met ongeveer 12.000 mijl per uur. De beoefenaars van de kinesiologie geloven dat krachtige recente kroon- en chiropractische technieken de meest doeltreffende manier zijn om de energetische informatie te verkrijgen die het lichaam vasthoudt.

Ongeveer een jaar geleden kwam ik een video tegen op een site genaamd Supreme Being. Volgens de video is de geest een enorme opslagplaats van energie. Ik twijfel daar niet aan, maar ik geloof dat voor 98% van de mensen slechts een minuscuul deel van die energie wordt gebruikt ten voordele van het individu.

Ons zenuwstelsel en hart en welk orgaan we ook kiezen zijn een elektromagnetische download verbindingspoort naar het superbewustzijn, de kosmische geest, of het universum zelf. Metafysische yogi’s en de meesters die ons verzocht hebben in het licht te komen, onderwijzen dat onze eigenlijke verbinding met het superbewustzijn de hele tijd 24 uur per dag bij ons is. Het is deze verbinding die ons in staat stelt om het superbewustzijn, het hogere zelf, of de universele geest aan te boren.

De Meesters zijn blijven geloven dat we allemaal dezelfde weg gaan om ons goddelijk creatief potentieel uit te drukken en te manifesteren. Vanuit de grond dat we met elkaar verbonden zijn dan is alle energie in het universum van nature positief en ten voordele van allen. Niet alleen werkt deze natuurlijke positieve energie, het zuivert ook het elektromagnetische veld. De vraag is: “Hoe reinigt en zuivert dit de energie?” Heel eenvoudig. Het neemt slechts twee vormen aan; intentie en energetische liefde gebaseerd op liefde. Deze liefde wordt niet opgewekt in het bepalen van hoeveel een bepaald product gemaakt en gemanifesteerd is en hoeveel geld er verdiend is met de verkoop, maar in het theencen, ‘hoeveel laat ik zien in liefde ‘die alle energie doordrenkt’. ”

In de kinesiologie en de energiepsychologie wordt deze liefde tegenwoordig positieve aantrekkingskracht genoemd. Aantrekking is het ongewild naar elkaar toe trekken. Het is een natuurwet die onmiddellijk, zowel tastbaar als ontastbaar is en door iedereen wordt waargenomen. Dit is het fundamentele harnas van goede dingen, ook bekend als de wet van karma, de wet van oorzaak en gevolg, en de wet van overheersend Goed. In feite geloven velen dat God ons gewaarschuwd heeft voor de persoon die “Prosper” genoemd wordt op televisie en dat “Prosper” in werkelijkheid de persoon is die zijn energie besteedt aan het minimaal genieten van een vloeiende perceptuele energie. opzwepend en zeurend over en klagend en zeurend over het 10.000 keer per dag plegen van zelfmoord of moord. “Prosper” werd een virtueel afgodsbeeld en één om te aanbidden en te adoreren in de hoop dat hun energie opnieuw gezuiverd kan worden en omgezet kan worden in positieve aantrekkelijke kanalen en vreugde en lichamelijk comfort kan geven aan de ontvanger.

Laatste Speculatie Bevestiging van Kinesiologie:

“Ik weet dat mijn lichaam een kanaal zal worden voor kinesiologische energie en zal groeien in kinesiologie. Ik kan er bewust voor kiezen om mijn lichaam zo gezond, helder en krachtig mogelijk te maken, zodat het een kanaal kan worden voor het licht van de kinesiologie vermengd met k pineal uit de esoterische traditie en de sessieresultaten van de kinesiologie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.