Wat is pijn?

Osteopathie Limburg

 

 

 

 

 

De essentie van osteopathie is het doel van pijnbestrijding en genezing. pijnlijk spierweefsel en botten kunnen door osteopathie worden geheeld en door de fysieke manipulatie is er geen dreiging van pijn of invaliditeit (d.w.z. verzakking of beperking bij gewichtloosheid).

Onder zware weerstand en stress moet alles in het lichaam worden gestimuleerd en in kracht toenemen om verdere schade te voorkomen. Elke cel in het lichaam is een ingewikkeld netwerk van cellen dat weefsel wordt genoemd. Weefselraakvlakken en onderlinge verbindingen vullen de ruimte tussen weefselcellen en worden zenuwen genoemd.

Alle lichaamsweefsels hebben mechanische en Translationele eigenschappen om groei, evenwicht en flexibiliteit te ondersteunen. Ontwerp en functie van weefsels zijn fundamenteel. Flexibiliteit van weefsels betekent dat de weefsels niet star over het gehele lichaam zijn gerangschikt. Het betekent dat de weefsels niet precies op elkaar “passen”. De weefsels van het lichaam moeten in goede harmonie met elkaar functioneren.

Een gespecialiseerde vorm van hands-on revalidatie of osteopathie zal het losmaken van zacht versleten spieren en botten begeleiden en de leider van de hand opnieuw richten. Dit zal helpen om gespannen gewrichten en pijnlijke spieren te voorkomen.

De mechanische eigenschap van de botten en spieren en de richting van de gewrichten in de handen zijn fundamentele eigenschappen. De waarden van bot- of spierveroudering zijn veel voorspelbaarder dan die van enig materiaal. De zachtere materialen hebben de neiging sneller te verslijten en de dikkere materialen slijten veel langzamer. Hoewel de mensen die in staat zijn deze materialen te manipuleren de slijtage niet altijd zo snel kunnen zien als anderen, worden zij wel veel sterker door deze effecten getroffen.

Een aantal mensen heeft geleerd de mechanische eigenschappen van spieren en botten te controleren door osteopathie toe te passen. Het kan een pijnlijk proces zijn dat in het begin door een professional moet worden begeleid en gestuurd om de gevolgen van de spanning op de gewrichten in het hele lichaam los te maken. Het voordeel is dat de persoon zich niet bezighoudt met de eisen van het programmeren, maar zijn creativiteit en vindingrijkheid gebruikt om te reageren op de eisen van de activiteit. De flexibiliteit en de toename van kracht en levensduur is al een voordeel waar het individu of de leider van de groep van kan genieten.

Osteopathie is een systeem dat verantwoordelijk is als een endocriene of fysiologische bescherming door het lichaam tegen de veranderingen die zich voordoen in de normale werking van het lichaam. Een verstoring van de normale werking van dit mechanisme wordt gewoonlijk een ziekte genoemd als Voordeel

Het specifieke proces van osteopathie is echt meer het vermogen om een lichamelijke vaardigheid volledig uit te oefenen, alsook iemand te leren om de effecten van oefening op de structuur en functie van het lichaam te kunnen waarnemen.

Het inzicht in de werking van botten en spieren verschaft de osteopaat of fysiotherapeut informatie en een kennis die het individu in staat stelt de effecten van het functioneren van de spieren te onderzoeken of te ervaren tot een functioneel of mager Atletisch niveau. De stagnatie van iemands lenigheid, of het gebrek aan verandering, is te wijten aan de moeilijkheden die iemand heeft met het ouder worden en het stijf worden van de gewrichten en de veranderingen die hij ondergaat.

De gevreesde belasting of mechanische veranderingen maken deel uit van de ontwikkeling van een mens. Het is meestal het verlies van mobiliteit of de zogenaamde artritis in die gewrichten. De degeneratie van dat gewricht of weefsel is de oorzaak van de door de persoon ervaren stress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.