Hulpverlening

volunteer in orange west gives a box of food donation to fleeing refugees from ukraine. - hulpverlening stockfoto's en -beelden

Hier is een typische sessie. Je zit in Ze schrijft in, en hoewel er twee mensen bij je zijn, sta je vooraan en zitten we met twee op de eerste rij. We hebben dit soort sessies over het algemeen elke week.

Inders worden open vragen gesteld, maar ze worden gesteld door de luisteraars, zodat we er niet al te veel hoeven te beantwoorden. De eerste is: "Wat vindt u van het eerste ontwerp van de inrichting van het wegennet waar u woont?" En de tweede is: "Welke gedachte heeft God voor de geplande gemeenschap van Ze-oorlogsvoering?"

Dat is alles wat er wordt gevraagd, en we gaan eigenlijk heel weinig in op de geschiedenis van wat het onderwerp ook is. We betrekken de luisteraar en praten over de betekenis van de stof. De luisteraar mag denken wat hij of zij wil. Ik doe het andere deel, dat is de wijziging in hoe ik een bepaald onderwerp uitdruk. Misschien zal ik zeggen: "Ik begrijp dat deze oorlog niet alleen een oorlog is tegen de slechteriken, maar dat het een oorlog is tegen God, of tegen mensen die het goede nieuws van het evangelie van de Vader niet geloven." En de luisteraar mag zijn of haar eigen interpretatie geven.

En ik heb een beetje van gedachten in mijn hoofd waarom de oorlog zo breed en gedetailleerd is. Als ik schreef dat er veel slechteriken waren om mee om te gaan, zou dat allemaal kunnen worden gezegd zonder iemand noodzakelijkerwijs te vervreemden. Maar ik heb wel een beetje nagedacht over waarom er zoveel details zijn in de beschrijving van de oorlog zelf. Ik denk dat het iedereen zal verbazen.

Als ik met u over God of over de duivel praat, zou ik verwachten dat sommigen van u sterk gekant zijn tegen een van de ideeën die hier worden gepresenteerd. Ik zou zeggen dat mensen die elkaar ontmoeten zoals ik elke week deed, denken dat God daar zit en alle slechte dingen in de wereld uitbesteedt aan de duivel.

Als mensen op de Amerikaanse planeet alleen maar dachten dat God in de hemel zat en het mensen moeilijk maakte, zouden ze hun leven misschien gemakkelijker maken. Iemand zou zelfs kunnen zeggen dat atheïsten meer gered worden door niet te geloven. Ik denk dat het idee dat God een soort van straf zal hebben voor het slechte gedrag van mensen nogal belachelijk is. Mensen denken dat duistere kunsten zitten te wachten om in hun gezicht te komen en in te grijpen, niet wetende wie ze misschien echt proberen te helpen.

En ik denk dat ze het gewoon niet snappen. Ik denk niet dat God Satan iets kostbaars of veel kostbaarder voor hem zou kunnen geven dan negatief, afhankelijk van de dingen waar hij van houdt. Laat de mensen van de aarde alsjeblieft niet denken dat God de planeet gaat zuiveren van slechteriken, los van Clinton, het beleid en de wil van de duivel en dat God zo boos zal zijn op deze eeuwenlange misbruiker dat hij het hellevuur en zwavel. Niets kan alleen groter zijn voor God in deze wereld dan de schepping. We hebben Gods heilige bijbel geschreven door mensen, in boeken en tijdschriften, over de hele wereld. God is alomtegenwoordig, ongenaakbaar en zoals andere mensen hebben gezegd: God is een oneindige emotionele temperatuur. Er gebeurt nooit iets voor God; dus er is geen plot, geen drama, geen redenen, geen redenen, geen redenen. Alles is daar zo echt als jij en ik,

Als we denken dat God echt slecht en corrupt is, laat Set ons dan onze eerste krijgen. Als we denken dat God de wereld in slavernij en de erfzonde houdt, dan ziet God er niet erg vriendelijk uit zoals mensen vandaag de dag graag over Hem zouden denken. Er is één ding dat erg humoristisch is aan al die spirituals. Wat is het? Hoe is het aangekleed?

Als ik Gandhi was, zou ik tv, radio, kranten hebben verboden, evenals het soort samenleving waarin ik ben opgegroeid. Slechts voor een week, zo niet een kortere periode, "? Nou, het is een schuldbekentenis. Alleen al voor die maanden zouden er zuiveringen zijn en een nieuwe start, en de verbeeldingskracht en verbeeldingskracht zouden worden gebruikt om nieuwe uitvindingen, nieuwe markten en producten te creëren en het hart en de geest in een meer rechtlijnige richting te houden.

We zouden zelf de baas zijn. We zouden de baas zijn over onze wereld. Er zou eigenlijk geen revolutie zijn. Ander herplaatsingssysteem Al, hoewel het invoegen van voorlopige bibliotheken, Des Islam, Nuffield, moslims en andere delegaties.

Geef me een pauze. Hoe kon er iets anders zijn dat beter zou zijn dan dat ik naar de wereld keek toen ik kwam? Perfectie. Klinkt dat onmogelijk. Is het?

Hoe kon er iets meer zijn dat beter zou passen dan ik naar de wereld keek toen ik kwam? Perfectie. Is het een beetje teer en teer? Nou ja misschien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.