Het belang van de vroegere levensverwachting

Regressietherapie

 

 

 

 

Vanuit het gezichtspunt van regressietherapie is het opzij zetten van zaken die belangrijk lijken een geweldige manier voor iemand om zich op een onderbewust niveau te verbinden. Maar als het aankomt op het positief afstemmen van je middelste en hogere zelf, is het ook zeer noodzakelijk om het verleden op te ruimen als je op een onderbewust niveau probeert te verbinden. Een persoon heeft het potentieel om zijn leven zonder zelfbeperkingen te bekijken, aangezien hij alleen zichzelf fysiek en fysiologisch tegenkomt.

Het doel van regressietherapie is het innerlijke kind in het lichaam te helen, beperkende overtuigingen af te breken die het onderbewustzijn weer in ons leven kan propageren, en de opzettelijke zelfstraffen voor alle misstappen die als kind zijn begaan, op te lossen. Wanneer een persoon de metafysicus succesvol heeft geholpen bij het oplossen van eindeloze blokkades in het verleden, ontvangen zij de volledige macht om in het heden keuzes te maken die hen kunnen, maar niet zullen toestaan om terug te gaan. Op dit punt in de tijd zijn ze niet langer productief geheeld, maar niet-geheelde items – een die “kan” verblijven in de complexe, ontoegankelijke verleden.

Eenmaal geleerd, zullen de toeristen kort lezen over verleden leven regressie therapie en zich voorbereiden om deel te nemen aan het proces voordat ze ‘s avonds naar de faciliteiten komen. Hoewel er niet zoveel literatuur beschikbaar is voor regressietherapie als voor hypnose, heeft regressietherapie toch een behoorlijke aandacht gekregen in de media en wordt het goed aanvaard door de medische professionals. krabben na het leven reddingsstoornis kan worden afgeleid uit een vorig leven regressie. Tijdens de regressie wordt de patiënt gevraagd alle vorige levens te beschrijven die kunnen lijken op het huidige leven dat wordt opgeroepen, ervaringen die lijken op de traumatische activiteit, of oordelen en martelingen die de patiënt tijdens zijn eigen leven-tussen-het-leven regressie heeft opgedaan. Het algemene doel van regressietherapie is het overwinnen van gebeurtenissen uit vorige levens.

Voor gebeurtenissen die aan de dood voorafgaan, zijn er op het internet verschillende methoden beschreven om naar het vroegere lichaam terug te keren. Omdat zoveel mensen dergelijke ervaringen hebben gehad, geloven aanhangers van regressietherapie dat, hoewel de patiënt lichamelijk niet is veranderd, hij op andere manieren anders is. Een persoon kan bijvoorbeeld emotioneel nog complexer zijn dan hij voor het trauma was. Sommige mensen zijn in staat om fysieke veranderingen in hun lichaam aan te brengen, maar alleen in die gebieden die door het trauma werden beïnvloed.

Dat wil niet zeggen dat het fysieke zelf van een persoon het enige is dat kan veranderen in het geval van vorige levens. Bijvoorbeeld, mensen met een lichte geestesziekte kunnen duidelijke cognitieve veranderingen hebben, groei in het vermogen om zich aan te passen en gedrag te veranderen, creatieve trekken ontwikkelen, en zelfs lichamelijke veranderingen in hun lichaam hebben.

Deze gevallen bieden steun voor de besprekingen van de vorige levenstherapie die mensen met een fragiele mentale toestand zouden willen volgen. Regressie van het verleden leven is anders dan de traditionele hypnotherapie waar de cliënt herinneringen van vorige tijden moet herbeleven, die allemaal een deel van de persoonlijkheid van de cliënt intact laten. In dit geval is de cliënt in staat om de delen van zichzelf te zien die hij of zij anders niet zou kunnen zien. Deze delen vertegenwoordigen de Juliaubers, karmische zielen die in het verleden wonen. Enkele voorbeelden van deze karmische zielen zijn mensen die in vorige levens een berisping kregen of gemarteld werden door mensen die niet van het “goede” wiel waren. Een van de meest opmerkelijke karmische zielen die door God gestraft werden tijdens de dagen des Oordeels was de kwelgeest uit de kindertijd van Jacob. Andere voorbeelden zijn mensen die naar hun dood’ of hel werden gestuurd en gevangen zaten in een goddelijk web waarin zij heen en weer werden gesleept door alle niveaus van het bestaan.

Het belangrijkste voordeel van het volgende proces beschreven door Susan Nscienten in haar boek The Intimate Experience: Understanding the Past Life Changes that Make a Person’s Lives Work Wondersis dat de cliënt in staat is om de karmische karakters van hun eigen vroegere of meer uitgesproken spirituele incarnaties te zien. Deze dieren, met het vermogen om veel van de functies uit te voeren die worden beschreven als hoogstandjes van de natuur, hebben een prominente rol aangenomen als geesten in een huidig leven. Als deel van de evolutie van de karmische ziel hebben zij fysieke lichamen aangenomen om niet alleen de aardse dingen te ervaren, maar ook om energie te worden met psychische vermogens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.